Vilodag, jo just de :O

Ja, söndagen började med kyrkan. Var och sjöng med kören. Så många sööta scouter där idag :) <3
Sen blev de hem  och plugga till de förbaskade religionsprovet imorn :/ Men man klarar ju inte hur många timmar som helst, så efter middagen tog jag paus och följde med  på julskyltning till fränsta :) Då fick man ju lite julstämmning i alla fall ;) Men sen har kvällen tillbringats med böckerna igen :) Men nu på sen-kvällen överaskade mamma mig med glögg :D gottgott!!! Nu ska jag sova så att jag orkar skriva prov imorn (provet är på Judendomen, Kristendomen och Islam) GONATT!!!

                                                                        

Tänk att man sakna nån så mycket så att de gör ont! :(


Lördag!

Idag har jag haft en ganska soft dag. Vaknade sent och sen var jag med pappa och hälsade på lite folk.
Helt plötsligt fick jag två hockeybiljetter till kvällens match, så då gällde de att snabbt hitta en vän att ta med.
Efter många försök till olika personer, så blev de Erika. E som följde med :) Kanon kul!
Sen var det  ju inte fel att dom vann heller. Matchen var riktigt bra och timrå spelade bättre än någonsin.
Nu blir de lite plugga och sen en promenad. 

                                                         3   -   1
      VS         
  
                     TIMRÅ                                                           LINKÖPING

Det är för oss, solen går opp!

Torsdagen blev som en fredag, vet att de låter konstigt. Men eftersom vi skulle ha en gemensamhetsdag idag fredag, så fick fredagens lektioner hamna på torsdag....jaja, de blev i alla fall seminarier om EU på samhällen, tyckte faktiskt att de gick väldigt bra.
Sen blev de Mibas på eftermiddagen, då våran lärare berättade lite sanna historier sedan han jobbade på barn psyk under slutet av 80-talet. Tyckte att de var så starka och känslomässiga historier han pratade om, var nästan så att tårarna rann utöver kinderna. Alla barn har de verkligen inte bra :/
Kvällen blev kort. Somnade tidigt och mådde inte särskilt bra. Vilket sedan resulterade i att jag inte klarade skolan idag, och de blev jag inte alls glad över. Hade gemensamhetsdag med räddningstjänsten, polisen och näringliv idag och de hade jag verkligen sett fram emot :( Men vad ska man göra. Vilade lite på förmiddagen, sen har jag stökat på lite på eftermiddagen och tillbringat kvällen hos grannarna. Men kände när jag kom hem att frisk luft vore ett måste. Så klockan 23:32 så blev de en promenad på byn. Hur skönt som helst att gå den tiden.
+ = Trött hund, frisk & kall luft, ingen trafik :)
Men ser just nu att klockan faktiskt har hunnit bli Lördag. Men vad denna dag har att bjuda på vet jag inte än ;)


Värk, Ont, Ajjj !!!

Tjo! Igår vilade jag ut på morgonen och tog 11 bussen in till stan. Sen satt jag på redovisningar fram till klockan halv 4, och efter de var de även dags för mig och min grupp att redovisa. Jag kände mig lugn inför redovisningen, men ändå lät jag jätte darrig på rösten :S Men jag var nöjd med arbetet och nu är de gjort...(arbetet var om ADHD och DAMP)
Kvällen tillbringades hos grannarna och deras grymt söta lilla flicka på 6 månader (Ella) :)
Natten var inget annat än en värkande bomb, trots starka mediciner så gjorde de så ont :( Så idag blev de en dag hemma. Måste försöka få ordning på kroppen...


Nya tag!

Nu tänker jag inte berätta om tiden som varit. Kan inte se de som något positivt.
Idag har jag i alla fall varit på skolan. Orken är väl inte på topp. Men en dag är i alla fall genomförd, så det är ett stort framsteg. Känner att det är väldigt mycket skol arbeten som skulle behöva göras just nu.
Imorgon väntar en stor redovisinge på MIBAS ( människor i behov av stöd). Jag och min grupp skall redovisa om hanikappet ADHD och DAMP. Vi känner oss nöjda, så jag hoppas att de kommer gå bra :)
Ikväll blir det nog lugnt. Ska plugga till morgondagens äventyr, och ta en lång promenad.
Jag ska försöka lämna ett spår efter mig imorn ;)

           Det är bara att hoppas på seger ikväll! :)


Farsdag!

Det är ju helt otroligt det här! Vi hade avslutning med fotbollslaget igår, så då spelade vi innebandy emot syskon och föräldrar. Men i andra delen av matchen så small mamma´s hälsena av.
Så nu är det rullstolar och kryckor här hemma. Mamma i rullstol och Jack på kryckor efter operationen förra helgen. Känns som att pappa och jag kommer få en hel del att göra den närmsta tiden.
Men idag är det farsdag och nu ska vi äta kött och pärer :)

v.45 ;)

Ja, nu är det ett tag sedan igen.
Förra helgen tillbringade jag i Alfta hos min kusin. Det var en väldigt nyttig resa för min del. Tog de otroligt lugnt, åt god mat och pratade igenom gamla minnen :)
På måndag gjorde jag ett försök att börja skolan igen, första gången på 8 veckor. De gick skapligt, men jag har inte samma ork som förut. Det är nog bara att inse :( Resten av dagarna har nog bara rullat på, lite kör, träningar, promenader och tidiga mornar.
Men idag är det fredag, så de känns inte så dumt, det tar tid att komma tillbaka, känns som en rehabiliteringstid (fast de skulle man ju kunna säga att det är också)
Helgen kommer att tillbringas hemmavid, imorn är det fotbollsavslutning med fotbollslaget. Grillning, tipsslinga och innebandy matcher :)

// Josefin :)


RSS 2.0