Vilka är ni ?

Eftersom ni som läser är dålig att lämna kommentarer, så skulle de vara lite intressant att veta vilka ni är :)
Kommentera detta inlägg, och berätta lite om er själv, eller mer anonymt genom ålder och ort :)
Kom igen nu, jag är nyfiken...


Fredag :)

Jaha, då var den veckan förbi, och endast legat sjuk har jag gjort. Men nu är de fredag och jag känner mig piggare, så jag har ju en hel helg att se fram emot :)
Idag på dan så har jag donat på lite, sen fick jag trevligt fika främmande på eftermiddan :)
Nu ska jag gå över till Sara strax, å där blir de middag, hon är så snäll. Blir nog troligen kvar där ikväll skulle jag tro. Imorn är de kör dag. Vi måste tydligen ha de för att hinna med å lära oss allt innan vårkonserten, men de blir nog bra!
Nu blir de TACOS! :D




Sjuk, sjuk, sjuk ! ! !

Ja, de enkla lilla ordet kan nog representera hela min vecka... Började på måndag med att jag var så HES.
Men de blev i alla fall lite träning på kvällen, å att jag var hes de var ju nåt som barnen tyckte var jättekul... När jag skulle förklara nåt, så försvann rösten å barnen frågade hela tiden, va sa du? Men de gick ju bra ändå :)
Tisdag och onsdag, mer eller mindre liggande...Har inte gjort så många handtag, mer än att elda. Eftersom de är så kallt ute... Idag har jag faktiskt varit ovanligt pigg. Gjorde även en kladdkaka vid lunchtid i hopp om att kanske nån kom å hälsade på, men så blev inte fallet idag. Men jag tog å sökte fram en film å kolla på istället. Inte helt fel de heller :) Saltön, älskar verkligen den serien, så inte gör de mig nåt att de blir 4 nya avsnitt from. den 8 Mars :D Ska bara vara inne ikväll i alla fall, å sen får jag se hur de blir med morgondagen :)


Mattes lilla prins :)

Måndag

Kände redan igår kväll att min röst inte alls var med. Ibland var den helt bort... Vaknade inatt av att jag hade så ont i hela kroppen, så att jag skulle ta mig upp på nån skola, nån timme senare var bara att glömma :( Verkligen inte bra för min del, behöver all skoltid just nu... Men klev upp i bra tid idag, och försökte plugga undan lite historia, å de gick skapligt :)
Mitt på dan så tog jag å besökte en kär vän, mycket surr å mycket OS :) Kom hem lagomt till middagen, sen vidare mot träning. Kände mig någorlunda pigg, förutom att jag inte har nån röst. Så de tyckte förstås barnen var jättekul :) Men innan jag åkte hem så var jag in på Sperrings grill, för att surra en stund med Johanna, som jobbade ikväll... NU har jag suttit med datorn nån timme, å ska snart göra mig ett nytt försök till att sova, å stiga upp pigg imorn :)



Lugna gatan!

Nu är snart denna helg över, å jag har inte gjort många handtag. Lördag sov jag ut ordentligt, sen städning och lite bilkörning, känns viktigt att köra på vinterväg och halka å nu, är lite svårt med de i maj :)
Efter middagen gick jag till grannarna och tittade på melodifestivalen, kände mig inte så pigg. Så de blev en ganska tidig kväll. Före 00:00 i alla fall.... Söndagen har jag tillbringat inne, med en gitarr i handen, de känns som att de går framåt faktiskt, gäller bara att ta fram de gamla kunskaperna. Sen blev de en promenad med erika.s, kul å surra en stund... Vad som händer i slutet av den här dagen, de återstår att se....Känner mig ganska OFF...












Fredag

Började min dag hos Naprapaten. Han tyckte att de såg bättre ut, de faller i och för sig hela tiden tillbaka lite, men han tyckte att i helhet så såg det bättre ut. Å han förstod att jag hade haft väldigt ont, så då känns de ju bra, så att de inte är nåt fel i alla fall... Tog en fika på stan med pappa, innan han for tillbaka till jobbet och jag hemöver.
Resten av dagen tillbringade jag med trevlig människor på lillström. Tänk att man kan hitta dom sådär på skogen :) Rolig musik, god mat å trevligt sällskap :) Var hemma vid 7 å då intog jag soffläge å sen såg jag lite på Let´s dance :) Blev dock en väldigt tidig fredag för min del, sov redan vid 23....


Torsdag!

Idag fick jag sova en timme extra, så jag tog 08:10 bussen in till stan.
Sen vidare ut till sjukhuset, genomförde en del saker, och sen en lång fika på sjukhusets café.
Ganska skönt att sitta själv och fundera en stund. Åkte in till stan så att jag hann med 12:55 bussen hem mot byn.
Blev lite less när jag skulle kliva av och "stanna knappen" inte fungerade. Visserligen så gjorde de väl inte så mycket. Men fick gå ifrån grillen... Ikväll blev inte allt som planerat. Men jag och mamma var ut och åkte en sväng. Nu ska jag sova, för imorn är de ett nytt besök hos naprapaten som väntar... Tror verkligen att morgondagen kommer bli bra!

Bilden är tagen på ängarna, en solig eftermiddag, vintern-09

 

 

 


mm...

Trodde ju verkligen att de skulle bli skola för mig idag, eftersom jag kom i säng tidigt igår, och kände mig någorlunda frisk igen. Imorse när jag vaknade så blev jag så yr att jag ramlade. Så de var ju bara att drömma om att klara av att ta sig till skolan :(
Har vilat lite på förmiddagen, men nu ska jag plugga lite :) När man är hemma mycket så tycker man till och med att det är kul :) . . .


Middag på hammarsjön vid elden, inte helt fel :D


Fettisdag :)

Det blev hemgång vid 12 tiden för mig, var hemma i sängen till klockan 2 och där sov jag ända fram till middan.
Kvällen har jag tillbringat enbart i soffan. Kände att jag behövde det, svimmade två gånger idag, känns synd, nu när jag äntligen trodde jag höll på bli frisk. Imorn hoppas jag kunna ta mig till skolan och genomföra minst en halv dag i alla fall. Nu bli de nog sängen strax! :)

Å självklart blev de en hemmagjord semla idag, som mamma gjort :)




LJUD ;D

Nu är förmiddagens lektion avklarad. Det blev ljudteknik för hela slanten.
Idag har vi arbetat med programmet Logic Pro, och satt ihop en liten egen kompossition.
Det här tycker jag verkligen är riktigt roligt :) Jag gjorde en blandning med Trummor, akustisk gitarr, bas och lite keyboard. De blev ett lite lugnare sound. Tur att de inte är nån som ska lyssna på det :)

Nu vet jag inte hur jag ska göra. Känner mig inte så väst vidare pigg. Så jag ska prata med min lärare nu och se vad som skall göras på lektionen :)



 


Jahaja....

Ja, men nu fungerar de. blogg.se var inte riktigt okej igår tro ja ;) Igår tillbringade jag dagen i soffan. Sov väldigt lite på natten och hade väldigt ont. Så jag blev hemma. Vilade mer eller mindre hela förmiddagen och när mamma kom hem på lunch, så hade hon hyrt båda ARN filmerna åt mig, å det var av den anledningen att min klass skulle se den på historia lektionen, så då hamnade jag inte efter, efter den lektionen i alla fall.
Å ska jag lägga en kommentar om filmerna också, så tyckte jag att dom var riktigt bra. Jag gillade miljön som filmerna är inspelad i :) På eftermiddagen kändes det lite bättre. Så jag tog mig iväg på fotbollsträning, å tur var väl de. Vilket härligt gäng jag har att vara med :D Tror jag skrattade hela tiden, trots att värken visade tydliga spår....När jag kom hem så blev de "Famliljen Annorlunda" sedan lite snack med min Ängel :)

Nu har jag tagit mig till skolan, men hur lång denna skoldag blir, lovar jag inte svara på :/ Känns inte bra attt säga de redan på morgonen...



Maskerad-ljud med vila!

Trots att man är ledig på helgen, så skriver jag oftare på veckorna. Inte bra!
Fredag: Ljudteknik på morgonen, lika roligt som vanligt. Vi fick arbeta med Logic Pro, och klippa i en inspelning.
Känns bra att man kommer kunna ha lite kunskap om ljudets värld efter dessa veckor.
Klockan 11:30 hade jag en ny tid hos naprapaten. Han tyckte allt såg bra ut, men tröck ännu en gång till på de kotor som jag haft problem med. Å när jag gick därifrån hade jag väldigt ont, men de kan man ju förstå. Han verkligen vänder ju upp och ner på en :) Men det kommer säkert att bli väldigt bra, när behandlingen är färdig.
Pappa var med dit, och efter besöket så tog vi lunch på stan <3 Sen åkte vi hemöver, vilket betyder en väldigt tidig fredag :) När jag kom hem så gjorde jag mig ett besök inne hos grannarna. Å efter en kopp kaffe, å lite mys med Ella, så gick Bodil jag å Ella på promenad. Kanon att det är nån som ser till att jag kommer ut lite.
Kvällen tillbringades med Johanna, å det känns som evigheter sedan vi träffades. Men gammal vänskap rostar aldrig ;) Sen blev de sängen....

Lördag: Vaknade vid halv 11, å då hoppade jag in i duschen, sen var de dags att kolla så att kvällens outfit såg bra ut. Åkte upp till Herrgården i Torpshammar och började fixa i ordning inför kvällens festligheter med gänget :)
Började med lekar ute, vilket blev ganska kallt. Men solen sken på oss i alla fall. Sen blev de till att titta på lite bilder ifrån kryssningen sedan i maj. Man kände verkligen hur bra stämmningen blev :D Efter en timmes lugn, så bytte vi om, och mötte upp varandra i nya gestalter. "Herrskap och tjänstefolk" var temat för kvällen. Kvällen blev bra och maten var god. Men jag hade väldigt ont, å de kändes jättebra att få åka hemöver vid klockan 00:00 :)

Söndag: Idag vaknade jag någorlunda tidigt, med tanke på att det var helg, å jag heter Josefin. Redan vid klockan 9. Har inte gjort så mycket idag. Bara pysslat på lite, och varit social med allt folk som varit här. Kom en hel del männiksor, bara för att hälsa på :) Men nu har vi ätit middag (Kött å pärer, Gött!) med faster Bojan :)
Ikväll blir de lugnt. Ska i alla fall se på "I en annan del av  köping" :)

Å IDAG ÄR DE JU ALLA HJÄRTANS <3 DAG!



Packa väskan, ge sig av mot eget liv

Torsdag morgon betyder oftast 08:10 bussen å en sväng till sjukhuset för mig. Även denna torsdag. Fixade lite grejer å var tillbaka på skolan igen till 11:50. Gick då och åt med Elina å Kajsa.
Eftermiddagens lektion var skapande verksamhet. Vi fick se en redovisning och sedan börja planera en friluftsdag som vi ska ha med 100 elver i bergsåker i slutet av månaden. Min grupp ska grilla korv. Tror verkligen att det passar en skogsmulle som mig ;P
Kände dock att min rygg inte pallade mer än till klcokan 14:15, så då gick jag ner till stan å tog bussen hem.
Kvällen var helt oplanerad, så jag följde med mamma och bror ner på Malmströms Svets å montage, och kollade in deras nya verkstad. Det var lite som en invigning, där stödes alla företagare var inbjudna. Det är kul att se hur bra allt blev efter branden som ägde rum 9 mars i fjol. Sen pysslade jag med lite bilder, som skall visas på lördag när vi ska träffas med kören :)



Du o jag, vi ville dela livet
Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag, tar vi varann förgivet
O har förlorat att det där som var så rätt

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå
Kan det va kärlek åå
Kan det va sååå
Att jag nog älskar dig ändå

Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
Packa väskan, ge sig av mot ett eget liv
/ / Magnus Uggla



Jag tror att jag ser slutet!

Nu har jag gått omkring med en fråga utan svar i 10 månader, frågan har givit mig trötthet, orklöshet, å lesshet.
Frågan har varit, vad är de för fel på mig´? Vad är de som gör att jag svimmar, mår dåligt och är trött...
Igår besökte jag en naprapat, han kollade på min rygg å sa att han hade ett svar på de. Han visade med mig en ryggrad som han hade hängande, å förklarade att den översta kotan var helt vriden, vilket gjorde att den hade täckt för ett blodkärl som går upp till hjärnan. Sen la jag mig på en brits, å han knäckte nacken på mig. De han då gjorde var att vrida tillbaka kotan som låg fel. Man kunde se att jag gick från blek till röd i ansiktet. Där var felet. Sen knäckte han nån fler kota som gjorde att jag gick lite snett, eftersom ena benet är 2 cm längre än de andra.

Men idag när jag vaknade så hade jag så ont i öronen, pannan och huvudet i sig. Kändes som ett världskrig uppe i huvudet. Men de är för att blodet äntligen tagit plats i huvudet igen. Så jag blev hemma. Har bara vilat och tagit en lång promenad med pappa :)
Nu blir de mat, sen ett möte inför helgens festligheter :)




Ljudteknik, GILLA! :D

Nu har jag haft ljudteknik och de är SÅ roligt!
Idag har vi mickat upp ett trumset, med speciella mickar. Sen har vi spelat in och mixat lite.
På fredag ska vi fortsätta att använda mixar programmet. Vi kör med Logic pro :D
Å även om jag älskar min klass jättemycket. Så är de kul att få vara i en ny grupp med nya människor också :)




Tisdag

Nu har man ännu en gång tagit sig till skolan. Tycker att det är enormt skönt att åka tåg på morgonen. Man är full av nya krafter när man stiger av.
Igår tog jag en promenad med Bodil och Ella, sen var de träning på schemat. Igår började vi med det nya övningsschemat på träningen. Kändes som att detta upplägg blev ännu bättre, å barnen kämpade på som bara den...Men när jag kom hem så kan jag säga att de blev natta på en gång (nästan) låg före klockan 22:00, å de är väldigt ovanligt när det gäller mig :D
Nu ska jag göra mig i ordning för att komma iväg till ljudteknik lektionen, de är verkligen roligt :)
Jo, just de. Jag ska till en Naprapat i eftermiddag, ännu en chansning till att hitta det rätta felet på mig.




2010-02-08

Nu sitter jag på skolan och har precis haft historia. Har aldrig haft något intresse för de förut, men den lärare som jag har denna gång, förklarar allt på ett lättsamt och roligt sätt :)
Men nu tar jag å åker hemöver byn. Ikväll är de träning, hoppas jag kan vara med då. Känner mig inte så pigg nu. men, men man får väl se hur de går




Så sant, så sant !


Ett tag sedan sist!

Försöker att sammanfatta tidigare dagar i ett kortare stycke.
Onsdag: Var hemma´å pluggade, men hade Elin på besök på eftermiddagen, vilket var enormt roligt! Kul när man kan hitta tillbaka till nån som man aldrig lärde känna DÅ! På kvällen blev de kör :)
Torsdag: Åkte ner till stan vid 08:10, vidare ut till sjukhuset. Kom till skolan vid lunch. Åt med mina klasskamrater och hade redovisningar på eftermiddagen. Tyckte de gick bra, å bra att jag var på plats för en gång skull. Möte på pålsgården på kvällen.
Fredag: Skulle till tandläkaren klockan 07:40, men hade svimmat på morgonen, så dom ville inte bedöva mig, vilket gjorde att vi ordnade en ny tid, å jag åkte hem och la mig, eftersom jag inte var så pigg.
Försökte få igång mig själv under eftermiddagen, och de lyckades jag med. Så de blev en tur till Lillström på kvällen, för att hälsa på Marie. Jätte trevlig kväll, bra sällskap, god mat, och bra musik (av marie förstås).
Var hemma sent "eller tidigt". Sov hela förmiddagen på lördag, och gjorde mer eller mindre ingenting på eftermiddan. Lördag kväll tillbringade jag med Erika söder. Vi var barnvakt åt elias och victor. Å de gick jättebra.
Idag: Var jag ut på en lång promenad och sedan på home party hos Maria. Det var Anette som var därr och visade inrednings grejer ifrån nordljus. Riktigt fina saker. Nu har jag snart sett Wallander, å sen blir de sängen, för imorn ska jag med 06:52 tåget till stan :)


Detta är en skylt i plåt, som jag beställde ikväll på partyt!



Och även ett tidningsställ, blev beställt :)









2010-02-02

Jaha, ännu en dag i paradiset. Skulle man ju kunna kalla de. Men de vore bra mycket skönare om de var lite varmare ute. Idag var tåget bara 10 minuter sent, så de var helt okej. Jag hann med alla andra bussar då.
Igår så hade vi föräldramöte på fotbollen, och har nu bestämt att vi ska anmäla oss till Hogdalscupen i sommar. Det kommer bli jätteskoj och nu har barnen nåt att se fram emot :)
När jag kom hem så var de kalasande för hela slanten, gick dock och la mig vid 22, så de tyckte jag var bra gjort. Men inte var jag nå piggare imorse för de, men får väl tänka att jag hade kunnat va tröttare :P
Känner mig inte nå pigg idag, men ska i alla fall försöka klara av att ha ljudteknik nu på morgonen.
Kvällen är helt oplanerad, så de känns inte helt fel...


Kallt...bbrrrrr!!!

Igår kväll blev de ju " i en annan del av köping", men sen tog pappa å jag och övningskörde lite till. De blev en tur till stan, med även en hel del stadskörning. Trodde inte att jag skulle klara av de så tidigt, men de gick faktiskt bra!
Måndagen började med att kliva upp å sjunga för broder JACK, som fyller 15 år idag, Grattis! Sen vidare in i duschen och sen ut i kylan. Tycker att de är lite väl kallt med 30 grader ja :/ Men trots allt så kom tåget idag, och jag har tagit mig hela vägen till skolan.
Nu väntas de Historia A, och sen vidare mot sjukhuset för att genomföra en magnetröntgen. Måste säga att jag för en gångs skull känner mig väldigt orolig :S Men de ska väl också gå bra!
Ikväll blir de kalasande och lite träning med laget förstås :D



RSS 2.0