Nu var de dags för helg snart :)

Klockan är 08:07 och jag sitter på skolan. Ska snart börja psykologi lektionen. Jag måste säga att jag tycker det är riktigt roligt med psykologi, att ännu en gång få bekräftelse på hur vi tänker, å på varför vi är som vi är.
På eftermiddagen blir de PA med Petra, sen heeeem! :)
Ikväll ska jag på Daltons Saloon med min "syster" Marie och Nina, de ska bli så kul. Kan inte minnas en sekund då jag har haft tråkigt med Marie :D
Sen hoppas jag på en trevlig helg, å är ledig på måndag :)


Nya naglar :D

Igår kväll var jag till Frida så att hon och Elina hjälpte mig att fästa på lösnaglar i form av tippar.
Har använt lösnaglar förut, men då har de varit i form av hela naglar. Det här känns mycket bättre, mer som mina egna naglar. Å de är de ju egentligen också :) Fungerar det här bra nu, så blir de lika till studenten :)


Detta är förpackningens design :)

Nu sitter jag på skolan och när Petra kommer så ska vi fortsätta med vårat PA (projektarbete)
Där vi ska skriva en bok "Hundens första år" som ska vara riktade till mindre barn.


Jajjamän, dags för ett nytt försök!

Nu har jag bestämt mig för att åter igen ge bloggen en chans att överleva.
Helgen i snabba svängar skulle kunna beskrivas med att jag på fredag kväll hade en otroligt trevlig kväll med brudarna. (Linn, Tove, Elina & Josefine) Började med lite Tacos, å sen lite dryck och kortspel :) Älskar verkligen att ha sanna vänner i min närhet... Vidare till Robin för att träffa folk, å sen till Micke :) Rolig kväll med många skratt!!!
På lördag var jag in till stan över dagen för att tillsammans med några från klassen arrangera en hinderbana på torget för de små barnen. De gick väldigt bra och allt kändes lyckat! :) Kvällen spenderas hos Micke som fyllde 24 år :D Mycket folk å mycket tok :P
Söndagen kan jag inte säga va annat än lugn... Men den avslutades i alla fall med dans på parken till "nya" Shake :)
Idag har jag varit på skolan och haft ped.led (pedagogiskt ledarskap) sen ikväll har jag tillbringat tiden med underbara vänner. Angelica, Frida, Elina & Malte....På alla <3 dag å allt! 


RSS 2.0