Imorn flyr jag problemen...

Jahaja, igår var jag på stan hela dan :) Följde med grannen Sara, små pojkarna och Frida. Hade en väldigt trevlig dag. Mycket kaffe, men de kan behövas de också ;)

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade med en enorm värk i ryggen, så de var lika bra att ligga kvar i sängen några timmar till. På eftermiddagen skickade jag iväg min ena lillebror till stan, för han skall opereras imorn. Hoppas att de kommer gå bra för honom. Sen har Erika Eriksson och jag varit ute och gått! Trevligt med en som förstår :)
Men nu börjar de bli dags för att packa väskan. Imorn åker jag och Jesper till Alfta för att hälsa på en kusin. Ska bli så enormt roligt. De var länge sedan vi sågs och jag har saknat dom :) Känner på mig att helgen kommer bli lugn och fridfull... Ska försöka att inte tänka ¨på allt som hänt och blicka framåt :)




Tisdag hela dan!

Idag har jag först sovit ut ordentligt, sen har jag varit med Johanna, Vickan & Sofie på Stöde Huset.
Hade inte varit dit sen renoveringen :S Blev väldigt bra där inne, och så skönt med bastu. Blev väldigt lugnt :)
Nu ska jag försöka plugga lite till, och hur kvällen ska tillbringas vet jag inte riktigt än.

Mycket UGGLA låtar idag :D


Ny vecka, nya möjligheter!

Gårdagens kväll tillbringades med Tove :) Vilket aldrig är tokigt. Känns bra att prata med nån som verkligen förstår <3
Idag blir det till att jobba på, för att hinna bli klar till nästa vecka. Börjar med att göra några intevjuer på knutsgården, och checka av lite där borta. Sen blir de en lugn eftermiddag. Kvällen tillbringas med att "packa piller" vet inte riktigt vad det är. Men de ska ge pengar till fotbollslaget i alla fall :)

Hej så länge!


Tidvis <3 Lars Winnerbäck

Torsdagen var ganska upp och ner. Vaknade ganska sent, gick ner och skulle fixa frukost och kände plötsligt hur jag blev yr, men tänkte förstås (Jag kan väl inte svimma nu, hemma :O ) Så jag följde inte den varning jag fick, vilket slutade med en duns i backen och slog huvudet i kylskåpet... Gick och la mig och var medvetslös när mamma kom hem. Så eftermiddagen tillbringades på vårdcentralen med mamma (fick inte vara hemma själv :P)
På kvällen var jag på Pålsgården och lagade mat inför fredagens pubafton. Blev faktiskt gott!

På fredagen var jag också på vårdcentralen, sen var de Pubaftonn på kvällen, "jobbade" lite, och lyssnade på Marie Söder´s härliga röst till fantastiska låtar. Folket var på G, alla var glada, så sängen blev de inte förän vid 4 :D Men de var de värt ;)
Lördagen tillägnade jag några timmar på birsta, ingen höjdare faktiskt, för en skogsmulle som mig ;) Men ett linne och ett par jeans blev de i alla fall, sen en snabbis in på nya Toys R us, för att köpa en present till lill-victor som blir tre år på fredag!
Idag har jag inte gjort många handtag, fick fikabesök av erika eriksson på eftermiddagen, jätte kul!

Sen är jag bara enormt GLAD idag, notera, de är inte alla dagar! :D

 


Dags att sova!

Jaha, då har man avklarat ännu en kväll. Hade föräldramöte på bandyträningen, men kom inte fram till så mycket nytt. Sen var jag vidare på kören en stund och träffade lite folk. Men dagen har inte varit så bra idag. Har haft mycket värl i kroppen och känner fortfarande lite sviter efter elstötarna :/
Men imorn är de en ny dag med nya möjligheter :D




Länge sen IGEN !

Tänker inte skriva så mycket om föregående vecka. Låg inne på sjukhuset söndag till tisdag för att jag hade så enormt ont i benen. Gjorde även en lumbalpunktion i ryggen på måndagen. Vilket gjorde väldigt ont.
Resten av veckan var jag hemma.
Om jag ska berätta från idag så har jag varit på sjukhuset idag (igen). Denna gång var de nåt på Kliniska fysiologin som skulle göras, visste dock inte vad, när jag kom dit. Men när jag kom in på undersökningsrummet så börjar sköterskan att sätta elektroder på mina händer och fötter och förklarar att hon nu ska skicka ut stötar till elektroderna. De känndes som att hela kroppen slog frivolter och att ben och armar flög. Även lite ont gjorde det.
Men de är väl bara att hoppas att de blir nåt bra svar av allt. Nu är jag hemma och ska ta de lite lugnt. Försöka ge mig på några läxor tror jag :) Ikväll ska jag ha föräldramöte på bandyn, sen kanske jag åker och sjunger lite, om jag känner för det :) 

Hej så länge!






Snön faller, och allting blir vitt :D

Igår var de en lugn dag. Jag var ledig och satt med Samhällsboken hela förmiddagen, känner mig nöjd.
På eftermiddagen blev de en promenad med Johanna och Zacke, alltid lika trevligt <3 till middag tillagade jag korvstråganoff och ris :) Utan övertalan så skjutsade pappa upp mig till stugan, så att jag kunde sätta mig på bryggan en stund och fundera, ibland kan man ha de som behov :)
Senare på kvällen/natten så kom mamma hem från Italien, kul :)
Idag har jag gjort vinter ute, klippt buskar och tagit bort gamla blommor, kvällen tillbringades enbart i soffan...
Men nu har de hänt, den första snön har fullit. Bordar gott för vintern om de börjas i tid :D



Blev en vinterbild på Yaris såhär på SNÖ-dagen! :)


Jahaja!

Fredagen började i lugn takt. Gjorde inte så många handtag, men klockan 1 började jag jobba.
De var dags att göra ett kvällspass, denna kväll med Lena, de gick jättebra och jag må säga att de är lättare att jobba kvällen. Gammlingarna är så snälla så :)
Men de blev kallt tidigt på kvällen, så när man skulle hem, så var de bara att skrapa rutan på moppen :P och KALLT!!!! La mig ganska direkt när jag kom hem.
Lördag morgon i de här fallet, betydde mittnorden utställningen i nordichallen. Jag skulle dock inte ställa själv, men att få se hur de går för de andra hundarna är heller inte tokig + att jag träffade pappas kusin ifrån umeå (ANNA) :D, så de var superskoj :)
Eftersom mamma är i Italien så bestämmde pappa och jag att vi skulle åka till stugan och wocka lite mat, supergott blev de. Men de var kallt även där, så när maten var i magen och några bilder tagna på Yaris, så åkte vi hem. Kvällen tillbringades med Söder, vi sjöng, såg på film och hade de helt enkelt lugnt och mysigt.
Idag vaknade jag med feber :/ Vilket betyder att de inte blev nå jobb för min del. Men nu såhär på eftermiddagen så känns de bättre. De är mestadels snorigt och hostigt nu :) Planerna inför kvällen är att de ska bli lugnt och att jag ska iväg på Vårdcentralen och städa lite :)

Höres!!!!



Jag och min älskade prins!


ToT = Tisdag, Onsdag, Torsdag

Tisdagen var inte alls bra, klarade bara en timme på jobbet, sen blev de hem till sängen. Hade en sån enorm värk i benen och yr i huve :S Men efter några timmar i sängen och några tabletter så blev de genast mycket bättre.
Onsdagen jobbade jag 07:00 - 16:30, sen åkte jag, Sara och pojkarna på baren och åt, riktigt gott!!!!
Kvällen tillbringades på kören, tänk att vi kan ha så roligt :D
Idag har jag varit ledig, men hade energi för flera idag. Har storstädat i huset, även putsat fönster och hängt upp nya gardiner :) Känner mig så nöjd. Nu är de pappa som håller ställningarna här hemma, för mamma åkte till Italien idag. Hoppas dom får de bra och att hon kommer hem utvilad :) Ikväll har jag beställt roliga saker från jotex, fikat och sett på idol med Sara :)

Blev några höstbilder tagna på Yaris "Biffen" idag också :)






Timrå tog sin första 3 poängare ikväll! Bra jobbat, nu gäller de bara att ge allt i fortsättningen :D


RSS 2.0