Sista skoldagen, de går som på räls!

Blev inget skrivet igår kväll, å de var av en ganska enkel anledning, de fanns inget att skriva om. För jag låg kvar på soffan hela kvällen, å gjorde ingenting :)

Idag har jag dock tagit mig till skolan. Å haft min första lektion i Naturkunskap. Så de tror jag faktiskt ska gå bra :) Men nu ska jag strax bege mig ner över stan, å vidare hem emot Stöde. För nu är det slut för idag....
Å inte nog med de, de är LOOV sen. Tror att de kommer bli bra. Min sista chans att hinna ta igen allt jag missat under hösten. Så nu gäller det att sätta fart :)



Sjuk :/

I söndags gick de ganska så bra :) Nu är sista mötet avklarat för min del, å det känns bra :)
När jag kom hem så kände jag mig inte så pigg, så gick å la mig i stället.
Men på måndag morgon, så märkte jag att jag hade magsjuka. Å de är inte riktigt likt mig....
Men de gick bra, på 8 timmar så mådde jag bättre. Men har haft jätteont i kroppen. Så de kanske är nåt med influensa... Nåväl, känner mig fortfarande inte så pigg, å har fortfarande feber. Så jag blev hemma idag också.

Gör ett inlägg till, senare ikväll...Men tror nog inte att de har hänt nå mer till dess....





Ljudtekniker...haha

Igår tillbringade jag kvällen med Johanna och Anna (Säbben). Så skönt å bara sitta å surra å se på tv. Vi såg på millenium. Den var riktigt bra, vågar ju knappt säga att jag inte har sett dessa filmer tidigare. Men nu så har jag ju chansen :) När jag kom hem blev de sova på en gång.

Idag har jag tagit en lång sovmorgon, sen har jag bakat lite, å hälsat på grannarna. Tog även en promenad med dom. Ikväll ska jag på Stöde kults årsmöte, så även mitt sista möte i den föreningen. Känns ganska bra, eftersom jag kommer kunna lägga den tiden till nåt annat sen. Jag ska även sköta ljudet åt Orkestern som spelar ikväll. Å de kan jag lova, att de kommer kunna sluta precis hur som helst... :/



Bilden på Johanna får avsluta inlägget. Hittade ingen bild på Anna :s


Tråkigt väder...

Igår blev de ju som jag skrev en promenad på eftermiddagen, skönt men lerigt. Sen avslutade vi allt med en stoothie, innehållande, hallon, banan, äpple, mjölk :D Supergod!
Sen gjorde jag middag till familjen, tacos förstås= Fredag :) Var ute å åkte en sväng efter middagen sen blev de en tidig kväll.
Idag har jag hittills varit ute och gått med Johanna, trots att de regnade, men de blev ju ändå en trevlig promenad. Nu städar jag för fullt, för sen ska jag träffa Johanna igen ikväll, mys :)

(Men idag känner jag mig inte så värst vidare pigg :(   )



Bileden är ifrån sommaren -- 09 -- Då klass 9A hade återträff :)
Nu när de är så lerigt ute, så längtar till och med jag till sommaren :)


Då testar vi igen. . .

Nu har bloggandet legat på is ett tag. Men vi kör på igen :)
Tänker bara berätta i de stora hela vad som hänt de senaste veckorna. Har varit hemma ganska mycket. Tagit det lugnt. Pluggat en hel del. Hälsat på ganska mycket folk kvällstid. Som man knappt hinner med annars. Har även börjat träna lite smått igen. Å denna gång satsar jag på simning. Så jag har besökt matfors en gång i veckan i alla fall. Sen är jag fortfarnde under behandling hos Naprapaten.

Idag har jag varit till tandläkaren på morgonen, där de var tänkt att de bara skulle titta på mina  tänder. Men jag hade även en tid inbokad för lagning. Så då tog dom den på en gång. Vilket har resulterat i att min mun är alldeles stel nu, efter bedövningen. I övrigt så är jag ledig idag :) Så på eftermiddagen blir de städning och matlagning. Men även en promenad med Bodil & Ella :)


Men de gick faktiskt bra :)

 


skola, skola, skola...å lite annat

Igår måndag så var jag på skola på dan. Hade historia och skapande verksamhet. Vilket jag tyckte jag väldigt bra :) Åkte hem med pappa på eftermiddagen, sen var jag hos mina grannar innan middagen. Jag lovar att jag har jordens sötaste grannbarn :D Sen var de träning, där jag blev glatt överraskad av att det var 18 barn på träningen. Nu börjar dom tina fram, även två nya förvärv från västa, toppen! :)
När jag kom hem så pluggade jag en timme, innan jag tittade på saltön. Sen blev de inte så mkt mer gjort den kvällen.....
Idag åkte jag tåg ner imorse, pluggade lite på skolan. Å nu har jag haft ljudteknik. Måste plugga lite sånt också inför en prov till veckan :) Efter skolan idag så åker jag till matfors och simmar, skönt å få röra lite på sig :)



Helgen som varit!

På lördag blev de inte så mkt. Jag och Johan hade tänkt åka in till Bollnäs och lyssa på hård rock (mustage?)
Men när vi fick veta att de var jättelång kö, och att folk redan var på plats så var det inte på lockande... Jag hade också känt mig lite klen på dan, så de blev några timmars extra sömn. Sen kom vi på att vi skulle gå på bio i stället. Men när de blev bandy på tv;n, så blev de gensat mycket roligare, så de blev ingen bio heller, å de kan jag också känna var ganska skönt. Hade nog inte orkat sitta i en bio salong så många timmar, som just AVATAR filmen är.
Men vi kom oss iväg på affärn i alla fall och köpte med oss lite gotta hem. Senare på kvällen grillade vi även korv ute :) När de blev söndag så for jag och Ann-sofie in på byn, handlade lite och hämtade Klas.
Sen på eftermiddagen kom min kära familj och hämtade mig där nere. Men innan vi for, så åt vi Johans kycklinggryta och ris... Innan vi var hemma så var klockan slagen 20:00, de blir ju några mil. Men då var de bara att pallra sig iväg till grannen. För där skulle jag, petter å mattias ha tränarmöte. Det gick bra, å fick snabbt ihop de vi skulle. Ett nytt träningsschema, en verksamhetsberättelse och ltie allmänt snack :D

Hur den här dagen har varit, skriver jag om ikväll :)


20100313

Igår sat jag och Ann-Sofie ute i de fina vädret en stund. Sen lät vi tiden bara rulla, fram tills att vi vid fyra tiden var och hämtade Johan på jobbet. Till middag blev de tacos, å det säger ju inte jag nej till. Sen var de let`s dance på tv. Tycker det är kul att Willy har hållt sig kvar. Men det hade faktiskt varit hans tur att åka denna vecka, tyckte molly var så duktig :) Sen blev de en kvällspromenad ner till Johans jobb för att hämta lite grejer :)

Idag har jag sovit ganska länge, sen en lång frikost med Johan. Kände att min kropp inte var nå riktigt bra idag, så nu har jag precis legat och vilat i två timmar...Å vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än, men nu blir det snart hemmagjord rotmos :D Toppen!!!



Alfta!

Gårdagen tillbringade jag i portvakten med pappa :) Hann även plugga en hel del matte, å de behövs verkligen.
Men klockan 14:40 så tog jag tåget ner till Söderhamn, vidare med buss och till slutdestinationen Alfta.
När jag kom fram fick jag köttfärsbiffar, som Johan hade gjort. Supergott!!!
Efter middagen blev det "Sveriges värsta bilförare" på tv;n, men sen la jag mig. Faktiskt före klockan 12 :)
Idag vet jag inte vad som händer, Sofie och jag har i alla fall käkat frukost nu :)


Möten, möten....

Var å hälsade på Johanna förut, mycket surr och gott fika. Sen hem, käka å vidare på tränarmöte.
Kändes inte som att vi kom så långt med allt vi surrade om, mer än att de gäller att ragga nytt folk till en ny fotbollsstyrelse.... Men nu ska jag packa väskan för att resa några dagar till Alfta, å där vet jag att de är vila på hög nivå som väntar. Så otroligt härligt :)



Tis-Ons

Ska försöka bli duktigare på att blogga lite oftare :) För just nu blir de 2-3 dagar i varje inlägg :/
Igår, tisdag var jag med mina bröder och mamma till stan. Passade på att handla upp lite presentkort som jag hade kvar sedan jul, de blir lätt så att dom ligger kvar, när man så sällan besöker stan.
Men jag hittade lite ramar och en tavelhylla, lite sängkläder och en ny lampa :)
Sen var jag in på BC, å där hittade jag en ny parym i alla fall :)
Kom hem ganska så sent, så gjorde inget mer den kvällen, vilket var ganska skönt :)

Idag, onsdag har jag pluggat på morgonen, är snart klar med en argumentationsanalys i alla fall. Men snart blir de paus, och gå bort till Johanna en stund :) Känner att jag vill hinna med att träffa henne den här veckan. För imorn tar jag tåget ner till hälsingland och Alfta. Ska bli så skönt att få komma iväg lite, å kul att få träffa Johan, Ann-sofie :) Å ikväll ska jag iväg på tränarmöte, för att se hur sommaren ser ut för alla lag i föreningen :)


Lör-Sön-Mån

Lördag/kväll: Var jag ju på hockey, å sen på dans på parken. Det var bra med folk på dansen, jag kände mig pigg och Blender spelade jättebra! Somnade på en gång då jag kom hem, vid 2 nån gång :)

Söndag: Klev upp vid 11, å då blev de till å plugga matte, för fulla muggar :) Å jag tycker faktiskt att de gick bra :) På eftermiddagen var jag in till Bodil, Håkke och Ella. Nu ska Håkke börja skissa lite på en tatuering åt mig, ska bli så kul :) Efter de gick jag vidare ner till Sara o Jocke, å där var de lika lugnt och skönt som vanligt :)

Måndag: Idag kom Marie hit och hämtade mig vid 10, sen åkte vi upp på lillström. Där var dagens projekt att städa får boxarna, nog för att de tog tid, och tog på kroppen ganska ordentligt, så gick de ändå otroligt bra :) Å de går nog lättare med bra sällskap :) Vi blev klara i lagårn, så de blev ju bra...Men några ton skit blev nog utskottat.
Allt avslutades i alla fall med middag på Sperrings för mig och Marie...Tack för en toppendag! :)


Bonden själv, i egen hög person...


Fåren innan de blev städat :)



Å nu blev dom glada, med städad box :)



Å, äta bör man, annars dör man....


Hockey/ Dans

Dagen började lugnt. Sen bar det iväg till Timrå på hockey. Dom speladeekade oavgjort emot brynäs 2-2. Nu sitter jag på parken och väntar på lite dansfolk. Men det är bra med folk här, så det blir säkert en bra kväll :) Hare gött, gott folk :)

Jajjamän, då tar vi några dar igen!

På onsdag kväll så var jag upp på hockeyträning och tittade lite på mina duktiga spelare. Sedan vidare för att hämta upp Johanna, innan vi skulle vidare för att fira Tove gumman, som fyllde 18 :) Jag hade köpt ett halsband, så jag hoppas att hon gillade det, men de verkade så :) Var mycket folk hos tove, men vid klockan 9 åkte jag hem (skjutsad av Malte) väldigt snällt.
Torsdag morgon ut, till sjukhuset uträttade en del saker och gjorde ett besök hos en släkting som låg inne :)
Vidare in till stan för att se teater. "Momo och kampen om tiden". Den var skaplig tyckte jag. Skådelspelarna gjorde i alla fall ett kanon bra jobb på scenen. Efter teatern begav jag mig till Musik börsen för att köpa mig ett gäng nya plektrum, har bara ett plektrum som är bra :) Sen kom höjdpunkten på dan. JAg åkte till matfors och blev uppmött av Ronica, sen var vi på badet och simmade, och tillbringade hela kvällen med Marie, så kul :D Man behöver inte mycket i vardagen för att man ska tycka att allt är så bra :) Sen övningskörde jag ifrån matfors när jag blev hämtad, och de gick faktiskt väldigt bra:)
Idag åkte jag och mamma till stan klockan 08:30 för att besöka naprapaten. Denna gång kändes det verkligen jättebra. Han fick ordning på så mycket olika saker :) När jag kom hem så var jag ute och lekte i snön med grannbarnen, å jag och Sara satt på bron och drack te :) gott!
På eftermiddagen började jag plugga, och sedan monterade jag upp mitt vitrinskåp på väggen, skapligt nöjd blev jag. Nu ikväll har jag varit på skridskorplan och tittat på duktiga barn som åkte...
Å som de ser ut nu, så kommer morgondagen att bli kanon. Troligen först hockey i timrå, sen dans på parken :D


3 dagar i ett inlägg nu :)

I måndags åkte jag och hälsade på Elin (Lindholm) efter träningen. Det blev kaffe och en massa surr. Så skönt :)
Men när jag kom hem, så stupade jag i säng ganska snabbt :)
Igår tisdag var jag på skolan på morgonen i vanlig ordning, hade ljudteknik på första lektionen, där vi gick igenom ihop kopplig av PA anläggningen i aulan. Det är faktiskt en hel del att hålla reda på :) Men den kursen är sååå kul... På eftermiddagen hade vi svenska, och jag fick allt material jag behövde för att kunna komma ikapp tills efter sportlovet :) Tog 14:40 bussen hem mot stöde, och sedan gjorde jag inte så mycket mer, än att delta på pålsgårdens årsmöte, och det drog ut längre än vad jag trodde, så jag stupade nog i säng lika fort den kvällen :)

Idag började inte min dag så bra...Först kom de inget tåg, men insåg att om 1 minut går bussen, så sprang och hann konstogt nog med den bussen....Kommer in till där jag missar haga bussen med 1 minut, sedan är de kaos med de andra bussarna. Men efter 20 min så kommer bussen som jag skulle ta. Men när jag sen ska kliva av så fungerar förstås inte stopp knappen. Så då fick jag kliva av på nästa, och de blev mycket länge än jag hade räknat med att gå...Men en timme senare än vanligt, så kunde jag dock se skolan...Det är tur att man har 1,5 timmes marginal innan första lektionen börjar...
Ikväll ska jag iväg och fira TOVE, som fyller 18 år idag, stort GRATTIS till henne :)



Skolan

Nog för att jag är trött och har väldigt ont. Men klockan är 15:25 och jag är fortfarande kvar på skolan :D
Detta har verkligen inte hänt på flera månader, har alltid måstat åka hem på eftermiddagen.
Men nu satsar jag verkligen på att klara alla lektioner denna vecka :) För sen är de lov, och då ska jag verkligen försöka bli klar med allt jag ligger efter i nu.
Sen kommer det att bli en resa till Alfta, ska bli så otroligt skönt. För där vet jag verkligen att det är semester :)


Helgen som varit.!

Fredagen får man ju ändå säga är som en start på helgen. Då var jag bara hemma och grejade på, fortfarande inte helt frisk. Fick trevligt besök på eftermiddagen, fika å OS :) Vid 17 tiden, så gick jag ner till Sara, vi fixade i ordning middag (Tacos) Riktigt gott! Sen blev jag kvar där hela kvällen, först den tecknade filmen UPP, helt okej barnfilm, sen Let´s dance, Solsidan och en hel massa surr med Sara, sedan barnen lagt sig...
På lördag så hade vi kör dag. Ganska nyttigt kunde jag ändå känna efteråt, även fast de tog emot lite att gå dit. Sen blev de en lugn kväll och avslutade allt med en lång promenad :) Man behöver nog en stund för sig själv ibland, så man hinner tänka igenom en del saker :)
Söndagen blev så seg så jag vet inte vad :o, men de blev middag med faster i alla fall. Å sen var jag och kikade på bröderna Heimers, ganska roliga att lyssna på :) Har fått ut en hel del av olika samtal med olika människor idag, å det är bra :)

Men de är ju faktiskt månad nu, eftersom jag är lite seg och skriva...Tog 06:52 tåget till stan, och sen har jag haft historia lektion, utan att svimma :D Har precis ätit lunch med Petra, å nu blir de slappa en stund innan skapande verksamhets lektionen klockan 1 :) Ikväll blir det träning, och sen troligen ett besök hos Elin :)




RSS 2.0