18, fotboll, 50, huggorm ;)

Jahaja, då hade de gått en helg igen. Konstigt nog så skriver jag mer på veckorna, trots att jag jobbar :/
Fredagkvällen tillbringade jag med Johanna, riktigt mysigt att få träffa henne, en vecka kan vara länge ibland :)
Lördagen började som föregående lördagar med fotboll. Denna gång i Söråker, vi hade ett tufft motstånd i GIF Sundsvall. Räckte tyvärr inte hela vägen för oss :( Och defenitivt inte för mig. Låg avsvimmad, mer eller mindre hela andra halvlek. Men de löste sig väl även denna gång :) Åkte hem och vilade några timmar. För sen var de dags för det stora 50-års kalaset på ede skola :) Vi var ca.60 stycken som firade Lassa Lindahl. Vi lekte väldigt mycket och fick se roliga framträdanden. Kvällen slutade dock in på natten. Så på söndag morgon var man mer än trött. Men vad gjorde de. Jag följde med mina fantastiska grannar upp på vättan (grymt imponerad över Victor, 3 år, som sprang hela vägen upp) vi fikade, kollade utsikten, och började vandra tillbaka ner för berget.
Men i början av vandringen på väg ner, så råkade jag av en händelse titta ner på marken, och ser förstås en huggorm. Jag skrek otroligt högt och slängde iväg vicor framför mig av krafter som bara kom. Jag har aldrig sett en levande orm i naturen förut. (bara döda på vägen) Men vi kom ner utan bett allihopa, som tur var :)
Men trots att det var söndag och vilodag, så fortsatte schemat att rulla. Nu vidare mot stan, för att inta en enormt god 18-års middag hos kusinerna i njurunda. Känndes väldigt kul att träffa alla igen, för de var väldigt många som hade tagit sig tid att komma :)
Idag har jag jobbat hela dagen, även haft möte med läraren från skolan på min APU-arbetsplats, även de gick bra. Kvällen tillbringades med Tove, och de är aldrig tokigt ;)
Känner mig nöjd med dagen, om de inte vore för min trötthet :)



I Miss you! :)


R.I.P :(

Idag har de varit sorgens dag. Begravningen känndes väldigt tung, mycket är förstås för att man har en del i bagaget. Men de blir speciellt jobbigt när åldern var så låg.
Men jag vill ge mina tankar till hennes familj, som så starkt tog sig igenom dagen <3
VILA I FRID MARIE! <3


Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

Friheten är ditt vackra namn, vänskapen är din stolta moder,
rättvisan är din broder, freden är din syster,
kampen är din fader framtiden ditt ansvar.

Ja du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.

( En av solist sångerna idag. Jätte vackert!)














Hockey!!!

Idag började jag halv 9, och jobbade fram till klockan 16:30. Kan väl sammanfatta min arbetsdag med att de inte gick så bra. Blev liggande i timmar :S, men återhämtade mig efter ett tag.
Trots de som hände under eftermiddagen, så bestämde jag mig för att följa med pappa på hockey.
Det var elitseriepremiär och Timrå gästades av Brynäs. De var bra med folk, och bra tryck i hallen. Spelet hade dock kunnat vara mycket bättre (tycker jag) Men matchen slutade i alla fall 1-1 :/
Nu är de dags för sängen. För imorn ska jag inta kyrkan klockan 11 och medverka på en begravning :(


     ELITSERIEN ÄR IGÅNG !!!!!


Lagom start på veckan!

Jaha, då var de redan Onsdag :/ Veckorna bara springer iväg. Men tänkte skriva lite om vad jag gjort i början av veckan. På måndag jobbade jag heldag vilket betyder 07:00- 16:30. Så man var ganska trött när man kom hem, vilket gjorde att de blev en snabb sovstund! Men sen bar de ganska snabbt iväg på träning, för de är ett måste. Barnen skall utvecklas och de är mitt ansvar ;)
Men sen blev kvällen lugn, somnade ganska tidigt. Men de var nog tur de, för på tisdag morgon bar de av till stan på sjukhuset igen :S Den här gången var de inte så mkt som skulle göras, bara plocka bort och lämna in hjärtmaskinen, så nu är de bara att hoppas att den har fungerat som den skulle den här veckan!
Sen åkte mamma och jag runt lite på stan och lunchade sedan :) mysigt!
Men eftersom bara halva dagen hade gått, så var de ju jobb som gällde på eftermiddagen. Jobbade 13:00-16:30, alldeles lagomt :) Sen hade nog inte kvällen kunnat sluta bättre ;)

Idag är de jobb som gäller. Jag ska jobba min första kväll. Vilket betyder ett pass mellan 13:00-21:30 :O
Men de kommer säkert att gå bra. Men under tiden ska mina fotbollsbarn spela en match emot sina föräldrar. Jag hoppas att barnen vinner, för utvecklingen har varit så stor de senaste månaderna :)


Tro <3 hopp <3 och <3 kärlek <3


Lediga dagar!

På fredag började jag klockan 7 på servicehuset, men jag hade väldigt ont åt hjärtat, så klockan 11 fick jag en akuttid på sjukhuset. Men dom kunde ju inte göra nåt mer den här gånge heller. Dom tog om alla hjärtprover bara. Men dom svaren, var lika som föut :/ Men de blev ju ett par timmar på sjukhsuet i alla fall.
Fredag kväll blev lugn...Låg bara hemma och kollade på idol :)
Lördag började med match i Lucksta, där vi spelade mot matfors. Blev dock en stor förlust. Men de är bara att gratulera. För matfors spelade bra. Men nu har vi en match kvar att komma igen på :)
Sen åkte vi in till stan, och jag köote en kjol och leggins (kjol / kors i taket)...:P
Kvällen tillbringades med Angelica uppe i ede. De blev en lugn kväll med go´saker och BECK :D
Nu är klockan snart halv 12 och de är söndag, och jag sitter kvar i sängen med myskläder, de är inte heller så tokigt. Men på eftermiddagen åker jag till stan med familjen Carlsson/Ringlöv :)




Mina tröjor har kommit :D

Idag började jag jobba klockan 7. Då fick man möta många morgontrötta gammlingar :) Men dom är så söt och tacksam när man kommer :) Men de blev en kort dag idag, vilket var skönt. Började med en lugn vecka. Slutade redan vid 11, men jag har varit så tröööött den här veckan, så jag somnade i två timmar på soffan ;) sen var jag och pappa till skogen och hälsade på lite jägare i skogen, och tittade på deras enorm fina stuga :D Den skulle man inte tacka nej till :) Åkte vidare till bilhallen och köpte lite reservdelar till bilen...
Men det bästa med den här dagen var nog att mina tröjor kom, som jag beställde förra veckan :) Storlekarna var bra också, så nu är de bara att slita ut dom :)
Kvällen tillbringades hos mina underbart snälla grannar. Träffade även Frida och Josefine där, vilket var ett tag sedan, men kuul :) Sen avslutades allt med en lång promenad, kände att de behövdes...
Trots att jag flyger runt hela tiden, så mår inte kroppen bra...Hjärtat vill gärna meddela att de finns. vilket gör att jag har så ont. Och hjärtmaskinen bara tjuter (låter som ett larm :S)


En tröja med ett Johnny CASH tryck!

















Hillbilly!



 


Full fart!

Gårdagen gick väl skapligt. De är klart att de känns i kroppen. Jag känner mig väldigt stark när jag kliver upp på morgonen. Man drar på sitt stora leende, och ingen kan väl märka nåt. Men de finns en mörkare baksida, att ha så ont, måste gå runt med en dosa på kroppen, och veta att snart så ramlar man väl ihop i ett dike.
Så nu har jag nåt gränsen, där allt bara känns jobbigt.....
Idag har jag jobbat 07:00- 13:00, vilket känns väldigt bra. Sen åkte jag hem och sov i 3 timmar innan träningen började. Jag är glad att man har så mycket trevligt folk runt omkring. För att slippa åka hem och ha ont, så åkte jag på kören och sjöng en stund. Men nu är de dags att sova igen. Imorn jobbar jag bara till 11 :) Helt okej!



Inget slut, men heller ingen början

Ingen början, men heller inget slut


APU start!

Idag började jag min apu på servicehuset knutsgården i Stöde. Jag tycker allt känns väldigt bra efter den första dagen. Jag trivs med personalen och tycker de verkar intressant med alla patienter :) Svimmningarna har hållit sig lugn idag, vilket känns bra :) Imorn är jag ledig. Så då blir de en tur till sjukhuset :S Ska göra ett nytt EEG på hjärnan ( 26 elektroder på huvudet). Sen blir de hem och möta upp matilda, för då ska jag in med henne till Håkke, för hon ska tatuera sig. Kommer bli kanonbra de :) <3 Annars blir nog kvällen mer än lugn skulle jag tro ;)

 Knutsgården





Söndag!

Idag har de inte blivit några större utsvävningar. Jag har varit hemma och städat idag.
Nu ikväll kommer de fyra flickor/damer till mig på sminkparty (mary Kay), vilket blev väldigt uppskattat och också väldigt trevligt. Jag fick mina produkter som jag tidigare beställt, så nu får vi väl se om de blir några underverk i hyn?!?!
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen, då jag ska starta min APU. Denna gång blir de på sevicehuset Knutsgården här i Stöde. Känns kanon, och jag känner mig i form :) Yes!!



Sången förgyller dagen!

Idag har de blivit mycket gjort. Började med dop i kyrkan, vilket var otroligt fint och stämmingsfullt. Ella var lika sööt som vanligt och allt gick fort och smidigt :) De gillar vi. Sedan fika i F-hemmet och en trevlig pratstund med folk som de var länge sedan man träffade :D
Efter de bar de iväg till Torpshammars herrgård för min del. Sjöng i några timmar med gruppen. Sedan vila och vidare ut på ljungan med båt :) Vi var ett tappert gäng på 9 stycken som klev ombord på båten. Båten var väldigt mysig och alldeles lagomt stor :)
När vi kom tillbaka från båtturen var de middag på herrgården. Vi serverades Hjortfilé och potatis :) Kanonbra mat :) Om de är som folket säger, att ett skratt förlänger livet, så kommer jag leva länge. För jag hade en väldigt trevlig kväll. Kunde även byta några ord med min rektor, som också tillbringade sin kväll på herrgården, fast i ett annat sällskap :) Imorn kommer en kvinna hit från mary Kay och ska visa sina produkter för lite gäster som jag bjudit hit :) Vilket kan bli väldigt spännande :)


Torpshammars Herrgård!


Båten som vi åkte!




:)

Ikväll blev de middag hos familjen Lindahl. Jättegott och trevligt! Kände mig dock inte så pigg, vilket gjorde att allt blev väldigt lugnt. Men vi kollade på idol i alla fall. Vilka stjärnor de finns :D haha.
Sen åkte pappa och jag till matfors en snabbis för att lämna lite grejer. Men de ena följer de andra. Så de blev kaffe i Klingsta hos några kompisar innan de bar iväg hemåt.
Men nu är de nog bäst att sova och ladda batterierna. För imorn är de dop i Stöde kyrka klockan 11.
Då är de dags för ELLA Josefin Jonsson att döpas. Hur söööt som helst. Men när allt är klart kring dopet, så fortsätter tempot för mig, men denna gång på Torpshammars herrgård. Vi ska sjunga, äta och åka båt på ljungan :) Tror att de kan bli riktigt mysigt. Men återkommer väl med resultat och sammanfattning av kvällen :)



Känner mig precis som texten i bilden idag... Ett hjärta som glöder, som en gång brann....
Men de är nog för att man är så medveten om att jag klarar så mycket mer egentligen. Men inte just nu bara!


Ons, tors, fre!

Nu ska jag sammanfatta de senaste tre dagarna. På onsdag gjorde jag nåt som det var riktigt länge sedan sist.
Jag åkte på biblioteket och lånade två böcker. Så nu är jag i läsartagen :)
På kvällen blev de träning med alla spelglada barn :) Sen en sväng på kören. Måste säga att svimmningarna skötte sig bra denna dag.
Igår torsdag drack jag mycket kaffe i alla fall. Men vad annars ska man göra när kaffesällskapet är så bra. Idag var de Sara och Eirka som de gällde :)
När pappa kom hem så hjälpte jag han med att skjutsa en älg till styckeri i matfors. Undra om de är ryggskott idag :S Kvällen slutade bättre än jag nånsinn hade kunnat tro. Tänk, att byta några ord med en människa kan ändra  så stort på betydelsen av livet och relationen <3
Idag blir de tandläkaren och lunch med personalen på vårdcentralen :) Sen uppvkata Jens ikväll :)

Den här boken är hur bra som helst! Det är fortsättningen på Gömda, Asyl och Mias hemlighet.
Fast den här gången är de Emma, mias dotter, som berättar om hur hon upplevt alla år, och hur hon fick veta sanningen om allt!


Vinst med 2-0 :D

Igår var jag på match med laget. Striden stod emellan GIF Sundsvall -Sirius.
Efter 11 minuter kom de första målet till GIF :D Sen blev de ett mål i slutet av andra halvlek :)
Så nu är de bara att hoppas att de små spelarna som jag hade med mig, lärde sig nåt av de stora spelarna på planen.
Innan matchen var jag in 10 minuter på Birsta city, och på den tiden han jag köpa både jeans och en mysdress :) Så nu kan höstmörkret och kylan få komma :) Idag ska jag ta mig iväg på biblioteket och låna lite böcker, så att dagarna går lite fortare :)


Hur många gånger ska de ske idag ? :/

Nu har jag varit på träning. Blir bara roligare och roligare att se barnen på planen, och de är för att de har skett en så stor utveckling den senaste veckan :) Och eftersom jag blev så fint uppvaktad av laget i helgen så bjöd jag alla barn på fika ikväll :)<3
Idag har de slagit rekord i svimmningarna...de har inträffat 6 gånger?!?! :/ Lite konstigt och obehagligt :(
Imorn tänker jag sova ut lite, blev sjukskriven idag...Vet inte om jag tycker de är bra eller dåligt.
Imorn blir de GIF match med laget. Hoppas att dom lär sig lite av storpojkarna :)

Höres imorn :)


Tillbaka!

Nu var de länge sen, och jag tänker inte skriva mycket om tiden som varit, för den är förbi...
Har inte hänt så mycket, några besök på sjukhuset och har börjat i LS2...

Idag måndag har jag varit in på sjukhuset i morse och tagit lite prover. Sen in på skolan och träffa mina klasskamrater :) Hade ett samtal med sjuksyster och med min mentor, vilket slutade med att jag blev sjukskriven, veckan ut åtminstonde. Har slocknat 4 ggr idag :/ Inte så bra kanske.
Medverkade i alla fall på Mibas lektionen (Människor i behov av stöd)
Men nu bär de iväg på träning, möte, promenad, så får vi se vart kvällen slutar :)

 






RSS 2.0