Intensiva dagar!

Igår började jag kl. 13 :) då satt vi i 2 timmar och lyssnade på redovisningar om partier. För min del var de ganska bra, eftersom jag inte är så insatt.
Vidare ner på stan och mötte upp moster, vi var på norrlands källaren och käkade Pizza, (gott!) Var även in på H&M och köpte en hårfärg som jag senare prydde håret med (svart).
Åkte ut till Granloholm med Carina en sväng innan jag blev hämtad av pappa och Jack,  för att sedan åka ut till Timrå å se dom krossa Frölunda! Toppen bra match :D

Idag när jag vaknade tog jag med mig brorsan på badet i matfors, å de var inte bara vi som hade den tanken, så de var hur mycket folk som helst. Men kul ändå å göra nåt med bara Jesper! :)
Nu har jag precis ätit Tacos, å sen ikväll blir de spelning med Marie :) Ikväll ska vi till BRATTÅS!

 

Hösten är här...

Nu har man snart klarat av en skolvecka igen :) Idag ska jag titta på invigningen av den nya basketplanen, å sen ska jag och Petra jobba lite kring PA- arbetet. Men sen blir de inte mkt mer gjort på skolan idag.
Ikväll ska jag åka till skogen och hälsa på världens bästa Marie :D
Igår gjorde jag en väldig impuls grej, hörde av mig till en ny frissa igår morse,  och fick tid kl.21:30 igår kväll.
De kallar jag snabba ryck :D Å jättenöjd blev ja å :)

Längtar lite till helgen nu, då blir de iväg på spelning med Söder, länge sen man roddade grejerna nu :)



TOK!


Torsdag!

Tänk va dagarna går fort. Nu är de torsdag och jag ska snart gå till Aulan för att ha PA-introduktion.
Sen blir de lite lunch och vidare ner på stan för att gå igenom allt inför morgondagen. För då ska nämligen jag guida folk som åker med häst och vagn inne i hamnen. De är ett projekt som ingår i Stenstansdagarna! :)


RSS 2.0