2010-04-29

Nu har jag äntligen skrivit matte provet som jag missade för länge sen :) Kändes rätt så bra, så jag hoppas att de räckte hela vägen. Igår hade jag fotbollen själv, men de gick bra. 20 livliga barn som var spelsugen, vilket var skoj! Lite surriga kanske :P
När jag kommer hem ikväll så har jag ingenting planerat. Så det är ganska ovanligt för att vara mig. Men kanske ett besök hos nån som man inte träffar så ofta, och en lång promenad :)


/Josefin


Onsdag hela dagen!

Ja, idag blir de en kort dag. Först så ska jag laborera lite på naturkunskapen. Å sen blir de Matte på lunchen....
Sen vidare ner på stan för att vara lite social med min moster, å då blir de lunch :) mums ! ! !
Ikväll blir de plugga matte, spela fotboll och sen kören! Å då får jag nog träffa Älskade Angelica <3

(Igår var jag hos Sara å pojkarna, med lite annat folk, skoj :D )


Mattes lilla prins! <3333


Tisdag!

Ojojoj, vad bra de går med mitt bloggande. Jag får väl skylla på att de inte finns någon insperation och att min dator har gått sönder. Jag har i alla fall, haft en lugn helg. Inte gjort så mycket alls.
fredag så kom mamma och pappa till stan, så att vi skrev in mig på körskolan, vilket känns kanonbra! Sen blev de lunch på stan och jag inhandlade ett par nya jeans :D
Kvällen blev lugn, lugnare lugnast, somnade tidigt. På lördag var jag ute och gick en lång promenad, bl.a. förbi grusplan och kikade på tjejerna som spelade cup. Sen satt jag och läste 150 sidor körkortsteori. Ganska kul å se hur fort man kan läsa, och även förstå saker som är roligt :) Känns lite trögare att plugga historia.
lördag kväll åkte mamma och jag till ljungaverk å åt middag. (jag körde)
Söndag blev riktigt slapp, läste historia, och sen iväg till kyrkan för att sjunga en konsert med Åsa Jinder, jag är rent av super faschinerad över den kvinnan. Att man kan ha sån insperation till att skriva  så mycket vacker musik, otroligt! Så den kvällen slutade bra! :)
Måndag började med Naturkunskap, där vi startade upp ett grupparbete (om försurningar) sen blev de stan på eftermiddagen :) Kvällen tillbringades på fotbollsträningen, sen övningsköra, å sen plugga historia...
Nu har jag surrat mycket om historian, å det är för att om 1 timme & 40 min är de dags att skriva prov....Vilket inte kommer sluta så bra, känner jag på mig :/ Ikväll blir de nog ett besök hos Sara å pojkarna :)


Sådär såg jeansen ut :) Köpta på Vero Moda!



Åsa Jinder tillsammans med sin duktige gitarrist Jonas Otter!


Säger du att du är min vän, så är du kanske de...

Nu är de långt mellan inläggen, men de får vara så. Har ingen insperation till att skriva nu.
Har i alla fall varit förkyld ett tag nu. Första dagen idag på länge som jag faktiskt känner mig lite bättre.
Just nu sitter jag på skolan och har haft matte B, sen blir de historia :)
Å vad som händer ikväll,  de vet jag inte riktigt än :)


14 April!

Hur härligt är de inte att solen skiner! :D De är helt underbart att sitta på tåget, med solen i ögonen, alldeles intill ljungan klockan 7 ¨på morgonen. Idag åkte jag även bort till centralen och gick tillbaka in på stan, så skönt med en promenad också :)
Nu ska jag ha naturkunskap å sen blir de nog hemgång vid 1 tiden :)
Var lika glad av solen igår, för då gick jag på en lååång promenad på kvällen, med solen och musiken sóm vän. Blev även en kopp kaffe  med trevligt sällskap och "inspektion" av dennes nya lägenhet :)




Lite bilder då....


En bild ifrån DIAB cupen ifjol...Den 17 april är de dags igen :)

Hunden å jag i Hammarsjön den 3 Oktober!


Ett glatt saknat gäng ifrån 9:an :)


























En musikalisk vän :)

Marie med lammet Lakrits :)


Lammet Anna! :)


Den dagen skrattade jag så att jag fick krampi magen :P

Fortsättning följer......


RSS 2.0